Ga je mee? PaltzBiënnale

Ga je mee naar de PaltzBiënnale? Een evenement dat kunst en natuur samenbrengt op een prachtig landgoed tussen Soest en Soesterberg dat normaal gesloten is voor publiek. Op dit moment zijn acht gerenommeerde beeldend kunstenaars bezig met het maken van een tijdelijk kunstwerk voor deze bijzondere locatie. Zij laten zich inspireren door het thema ‘In Between Trees’ en reageren op de bijzondere omgeving van het landgoed. Schrijf je in!

Op woensdag 9 juni hebben we het landgoed helemaal voor ons zelf. Speciaal voor vo-docenten organiseren we een interactieve, avontuurlijke tocht langs de verschillende kunstwerken. Kijken kunstenaars anders? Hoe komen ze op een idee? Meria Bakker, initiatiefnemer van de PaltzBiënnale, neemt je mee in het creatieve proces van de kunstenaars.

De acht kunstenaars zijn: Caz Egelie, Karin van Pinxteren, Kevin Bauer, Maurice Bogaert, Semâ Bekirović , Wim Schermer, Ronald van der Meijs en Yvonne Dröge Wendel.

Deelname is gratis. Opgeven kan t/m vrijdag 4 juni.
Meer informatie: https://www.paltzbiennale.nl/


Schetsvoorstel van kunstenaar Wim Schermer. Het werk ‘Contact’ zal via bewegende ‘naalden’ de communicatie verbeelden die de Douglas sparren onderling uitwisselen. (beeld: © Wim Schermer)