Kunst Centraal voor jou

Het is belangrijk dat kinderen hun creativiteit ontwikkelen. Zo ontdekken zij hun talenten. En ontwikkelen ze de vaardigheden die zij later nodig gaan hebben. Als leerkracht speel je daar een belangrijke rol in. Wij zijn er om je te inspireren en om het je makkelijker te maken.

.

Inspiratie

Een aantal keer per jaar organiseren wij een inspiratiebijeenkomst. We zoeken een inspirerende spreker en koppelen daar praktische workshops aan. Je gaat naar huis met een frisse nieuwe blik, praktische tips en een hoofd vol inspiratie! Dit schooljaar zijn er de volgende bijeenkomsten.

  • Inspiratiebijeenkomst PO/VO
  • Jaarlijks vieren we het Kinderboekenfeest. Je krijgt een voorbeeld voor een openingsact, een lied en lessuggesties. En er is een kant en klaar boekenpakket voor de schoolmediatheek.

Opleiding

  • Wil je je als leerkracht meer verdiepen in cultuureducatie of lijkt het je leuk om cultuurcoördinator van je school te worden? Kijk dan eens naar onze ICC-cursus.
  • Doet je school mee aan Cultuureducatie met Kwaliteit? Dan kun je je specialiseren in een van de kunstdisciplines. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met planning@kunstcentraal.nl.
  • Wil je een ouderavond over cultuureducatie organiseren? Of zoek je een voorbeeldles in de klas? Heb je behoefte aan een coachingsgesprek of wil je een training organiseren voor het hele schoolteam? Kijk eens in onderstaande flyer en neem dan contact op met hinke.breimer@kunstcentraal.nl.

FLYER TEAMTRAININGEN