Laat cultuureducatie zien!

Cultuureducatie is niet alleen belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen, het kan ook veel betekenen voor de uitstraling van de school. Ouders vinden aandacht voor talent en creativiteit zeker zo belangrijk als leerkrachten en genieten ervan als dit zichtbaar wordt. Hoe kun je ouders en elkaar laten zien wat je met de kinderen allemaal doet? Kom  woensdag 7 februari naar de bijeenkomst ‘Laat cultuureducatie zien’.

 

In deze bijeenkomst laten experts met inspirerende voorbeelden zien hoe cultuureducatie je school kan veranderen. Je kunt ter plekke kiezen uit twee van de vier inspiratiesessies:

  • Een styliste laat zien hoe je de klas, de aula, het schoolplein en de gangen kunt gebruiken om werk van kinderen tentoon te stellen.
  • Dramadocente Ellen Löwik van Kunst Centraal geeft voorbeelden hoe je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van de klas, het podium of het schoolplein bij presentaties.
  • Websdesigner Marjorie Vonk van Ontwerpkantoor Vonk Specht biedt inspiratie hoe je van je website een kleurrijk visitekaartje maakt voor je hele school.
  • Judith Mulder van Schoolfolio geeft een beeld wat een digitaal portfolio kan betekenen voor kinderen, leerkrachten en (groot)ouders.

Na deze inspiratiebijeenkomst bekijk je de school met andere ogen en kun je meteen aan de slag!

Datum: woensdag 7 februari 2018
Plaats: Camminghaschool, Camminghalaan 27 D, Bunnik
Tijd: 15.00 tot 17.00 uur
Prijs: €35,- per persoon