Op de voorste rij!

Als kinderen niet naar voorstellingen toe kunnen, dan brengen wij de voorstellingen naar de kinderen toe! In samenwerking met TivoliVredenburg organiseren we drie livestreamvoorstellingen.

Grote zaal voorstellingen

Het afgelopen jaar zijn er Kunstmenu- en Cultuurprogramma-activiteiten niet doorgegaan, omdat scholen gesloten waren, of vanwege de maatregelen. Gelukkig kunnen we diverse alternatieven bieden. Gastlessen worden online gegeven, voorstellingen worden in kleinere setting gespeeld in de klas en we plaatsen regelmatig nieuwe content op Creatief Digitaal. Nu missen we nog de grote zaal voorstellingen. Daarom organiseert Kunst Centraal in samenwerking met TivoliVredenburg drie livestreamvoorstellingen! Voor álle leerlingen en leerkrachten van de basisscholen die deelnemen aan het Kunstmenu en/of Cultuurprogramma van Kunst Centraal.

Met de keuze van de voorstellingen voor onder- midden- en bovenbouw, interactie via presentatoren en verschillende loopcamera’s gaan we een waardevolle beleving neerzetten. De camera kan zelfs óp het podium, dus de kinderen kunnen het van nóg dichterbij zien dan een reguliere voorstelling.

Aanmelden?

Dat hoeft niet. Alle ICC”ers van scholen die bij ons het Kunstmenu en/of Cultuurprogramma afnemen krijgen toegangslinken naar deze voorstellingen gemaild. Hoef je dus niets voor te doen!

Deel het!

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als zoveel mogelijk leerlingen en leerkrachten in de klas deze voorstellingen meemaken. Deel het daarom met je team! Gebruik daarvoor de info uit de TOOLKIT En hang de posters op die naar school worden verstuurd!

Programma

  • Voor groep 1-2

Het Veterstrikconcert – De Grote Haay op 19 april van 13:00 uur – 14:00 uur

  • Voor groep 3-4-5

Sticks – Oorkaan i.s.m. Percossa op 20 april van 13:00 uur – 14:00 uur

  • Voor groep 6-7-8

Broerszussen – ISH Dance Collective op 19 mei van 10:00 uur – 11:00 uur

Meer info over de voorstellingen vind je in de Toolkit:

Bekijk Toolkit