Laat cultuureducatie zien!

Doet jouw school veel aan cultuureducatie? En zoek je, net als veel andere scholen, naar manieren om dit zichtbaar te maken aan ouders? Kunst Centraal heeft een website gemaakt vol met tips en voorbeelden die je gaat helpen: laat cultuureducatie zien!

Ouders vinden aandacht voor creativiteit en talentontwikkeling belangrijk en waarderen het als dit zichtbaar wordt. En een bijkomstig voordeel: laten zien wat je doet aan cultuureducatie is goed voor de uitstraling van je school. Maar hoe doe je dat op een slimme manier die bij jou of jouw school past?

Maak een filmpje in iMovie, een speurtocht of een kunstwerk op de buitenmuur! Op deze website vind je nog veel meer voorbeelden en tips. Neem een kijkje en laat je inspireren!

Deze website is ontstaan in het kader van de workshop Laat cultuureducatie zien! Deze workshop werd gegeven door Kunst Centraal op de Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit op 10 februari 2021, georganiseerd door het Fonds voor Cultuurparticipatie.