Corona en het Kunstmenu

De coronamaatregelen die landelijk zijn afgekondigd hebben gevolgen voor enkele activiteiten uit het Kunstmenu.

Theaters en andere locaties mogen niet meer dan 30 mensen (inclusief kinderen) ontvangen. Een aantal geplande voorstellingen kunnen daarom niet doorgaan. Scholen worden hiervan op de hoogte gebracht.

Ons team heeft van alle activiteiten binnen het Kunstmenu en Cultuurprogramma geïnventariseerd welke er wel of niet binnen de maatregelen passen. Veel activiteiten die op school gepland zijn kunnen gelukkig doorgaan. We stemmen dit af met de scholen en verschillende partners.

Mocht je vragen hebben over de activiteiten op jouw school, neem dan per mail contact op met de contactpersoon van jouw gemeente. Algemene vragen kan je ook telefonisch stellen (030-6595520). Ons kantoor is gesloten.