Prikkels ‘Even niet…’

Met de nieuwe Prikkels willen we je helpen je weg te vinden in deze onzekere tijden. Met praktische tips, inspiratie en lesideeën kun je met cultuur zowel thuisonderwijs als onderwijs op school verrijken. Het thema is: Even niet… Even niet op school, maar thuis. Even niet op reis met het vliegtuig, maar in je hoofd. Even niet hollen, maar stilstaan.

In deze Prikkels onder andere een essay over de twee gezichten van tijd: kairos en chronos, een Kunstwerk over je omgeving ontdekken met je zintuigen, een achtergrondartikel over hoe je je klas weer in balans krijgt in het ‘nieuwe normaal’, een inkijkje in hoe RKBS De Vlieberg in Den Helder omgaat met het creatief proces en een snelle les over dichten van Trea Scholten. Prikkels ‘Even niet…’ ploft eind mei op de schooldeurmat.

Ook Prikkels ontvangen?

Alle basisscholen in de provincie Utrecht, Noord-Holland en Noord-Brabant ontvangen twee exemplaren van Prikkels gratis. Zie je hem niet liggen in de lerarenkamer? Vraag er dan naar bij je directeur of cultuurcoördinator. Krijg je Prikkels niet, maar wil je het wel ontvangen? Kijk dan op www.prikkelsonline.nl voor losse nummers en abonnementen.