Coronavirus

Gevolgen Coronavirus voor het Kunstmenu en Cultuurprogramma.

Naar aanleiding van het landelijke beleid is Kunst Centraal genoodzaakt om alle activiteiten – voor zover we nu bekend – tot 20 mei af te gelasten. Zodra de scholen weer opengaan en het reguliere onderwijs hervat wordt, zal het Kunstmenu en het Cultuurprogramma weer volgens bestaande roosters worden hervat, voor zover de maatregelen dat dan toelaten.

Tot die tijd bieden wij een passend alternatief aan voor de culturele activiteiten die scholen nu mislopen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat cultuureducatie onderdeel blijft van het (digitale) onderwijs. Over dit alternatieve programma is op 1 april een mail gestuurd naar alle directies.

Tot 4 mei is Kunst Centraal gesloten, maar ons werk ‘achter de schermen’ gaat door. Medewerkers werken vanuit huis en zijn bereikbaar via de mail of via info@kunstcentraal.nl. Op het moment dat de maatregelen vanuit de overheid veranderen, dan zullen wij onze aanpak daarop aanpassen.