Nieuwe Prikkels: Burgerschap!

Begin februari komt de nieuwe Prikkels uit. Het leukste magazine over cultuur op school heeft dit keer als thema: ‘Burgerschap’. Een nummer vol tips, handvatten en praktijkverhalen.

 

Burgerschap moeilijk of saai? In de nieuwe Prikkels lees je alles over burgerschap en hoe je daar laagdrempelig en op speelse wijze (meer) aan kunt doen. Met o.a. in het essay Hélène Grijseels, lid van ontwikkelteam ‘Burgerschap’ van Curriculum.nu, ‘Door hun ogen’ over het Leerorkest in Stichtse Vecht en ‘In gesprek’ over VTS. Prikkels verschijnt begin februari.

Nieuw

Kunstloc Brabant maakt het mogelijk dat Prikkels vanaf deze editie ook verspreid wordt onder basisscholen in Noord-Brabant!

Ook Prikkels ontvangen?

Alle basisscholen in de provincie Utrecht, Noord-Holland en Noord-Brabant ontvangen twee exemplaren van Prikkels gratis. Zie je hem niet liggen in de lerarenkamer? Vraag er dan naar bij je directeur of cultuurcoördinator. Krijg je Prikkels niet, maar wil je het wel? Kijk dan op www.prikkelsonline.nl voor losse nummers en abonnementen.