Derde periode Cultuureducatie met Kwaliteit

De tweede periode Cultuureducatie met Kwaliteit loopt af in 2020. Na het tussenjaar (schooljaar 2020-2021) start in 2021 de derde driejarige cyclus.

Collectief programma

Cultuureducatie met Kwaliteit helpt cultuureducatie te verbinden aan de ontwikkeling van school. Scholen kunnen zich individueel inschrijven en er zijn collectieve programma’s per gemeente. In deze gemeenten hebben lokale culturele partijen voor alle scholen een lokaal programma ontwikkeld. Het bovenstaande filmpje is een voorbeeld van een collectief programma.

Meer info

We starten de derde cyclus (2021-2024) met verkennende gesprekken in de 9 gemeenten die nu deelnemen: De Bilt, Houten, Leusden, Nieuwegein, Soest, Stichtse Vecht, Veenendaal, Woerden en Zeist. Daarnaast zal naar verwachting Vijfheerenlanden ook instappen. Wil je als gemeente ook deelnemen aan Cultuureducatie met Kwaliteit? Neem voor meer informatie of een verkennend gesprek contact op met Frank van der Hulst: 030-6595520 / frank.van.der.hulst@kunstcentraal.nl

Overzicht zes jaar CMK