Inspiratiebijeenkomst: vrijheid

In 2020 viert Nederland 75 jaar vrijheid. Kunst Centraal sluit samen met Creatief Vermogen Utrecht hierbij aan met een inspiratiebijeenkomst. Wij zijn vrij om te denken, te doen, onze mening te geven en te leven zoals wij dit willen. Hoe kunnen wij kinderen de waarde van vrijheid laten voelen? Kunstenaars houden ons daarin vaak een spiegel voor.

 
In deze bijeenkomst laten we zien hoe je met filosofie, beeldende kunst, dans en muziek bij kunt dragen aan deze vrijheid. Verhalenverteller Sahand Sahebdivani is de plenaire spreker en er zijn workshops van o.a. De Dansers, Click F1, Het Filiaal theatermakers, Kamp Amersfoort, Sahand Sahebdivani en Sound of Change. Praktische lesideeën brengen inspiratie en handvatten voor onder- en bovenbouw.

  • Voor: leerkrachten, directeuren, culturele partners, educatief medewerkers, studenten HKU en Pabo.
  • Datum: Woensdag 18 maart 2020
  • Tijd: 15:30 – 17:30 uur (inloop vanaf 15:15 uur)
  • Locatie: TivoliVredenburg
  • Prijs: Deelname voor CMK scholen is gratis. Aanmelden is noodzakelijk. Voor scholen die niet aan CMK meedoen is de toegang € 35,- per deelnemer, maar elke tweede deelnemer is gratis.

 

Aanmeldformulier inspiratiebijeenkomst Vrijheid