Factor Publiek

De provincie Utrecht presenteert op woensdagmiddag 30 oktober in de Stadsschouwburg in Utrecht de uitkomsten van het publieksonderzoek Cultuur.

 

Publieksonderzoek Cultuur

Dit onderzoek voerde de provincie uit in 2017-2019. Het bestaat uit verschillende delen: kwantitatief dataonderzoek, onderzoek naar culturele profielen van gemeenten en praktijkgericht publieksonderzoek in Living Labs, oftewel samenwerkingsverbanden tussen culturele instellingen.

Op vernieuwende en interactieve wijze neemt de provincie u mee in de uitkomsten van het onderzoek. U gaat het ervaren in de expeditie en tijdens de keynote komt u alles te weten over ‘waarde bepalen’: praktijkgericht publieksonderzoek. Bij de inspiratietafels kunt u met de provincie en vele andere organisaties in gesprek gaan over de ‘Factor Publiek’.

Aanmelden en meer info

U kunt u aanmelden door vóór 18 oktober het aanmeldformulier in te vullen. Voor vragen kunt u contact opnemen met de organisatoren Geerte Wachter, Hans Gommer en Mirjam Cloo.