Meld je aan voor Iktoon2019!

Iktoon 2019 staat voor de deur! De hele maand juni is Nederland het podium voor alle (amateur)kunstenaars die ons land rijk is. Heb jij een creatieve hobby, zing je in een bijzonder koor of bespeel je een instrument? Maak een evenement aan en laat het zien!

Kunst is van iedereen

Nederland barst van het kunstzinnig en cultureel talent. Iets om trots op te zijn! En om te delen met zoveel mogelijk mensen. Iktoon maakt kunst- en cultuurbeoefening zichtbaar, herkenbaar en toegankelijk. Want kunst is van iedereen!

Hoe werkt het?

Maak een evenement aan op de website van Iktoon. Van comedyshow, dansgroep tot kunstexpositie: iedereen kan meedoen. Tijdens de iktoon-maand van zaterdag 1 juni tot en met zondag 30 juni 2019 wordt er door tienduizenden kunstenaars, verspreid over meer dan 130 gemeenten, kunst getoond. Er zijn voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen.

Toolkit

Iktoon heeft een toolkit gemaakt die je kan gebruiken om je evenement onder de aandacht te brengen. Het bevat praktische tips, tools en handige voorbeelden voor de publiciteit en communicatie. Denk aan een uitnodiging, persbericht en social media posts. Met slechts enkele aanpassingen kan je ze gebruiken voor je eigen communicatiekanalen.

Meer info en aanmelden

Meld je aan op de website www.iktoon.nl en toon in juni jouw kunsten. Bekijk hier het diverse programma van iktoon 2019.