Optreden voor koningin Máxima?

Ben jij leerkracht van groep 6 of 7? En ben jij op zoek naar een impuls voor muziekonderwijs in jouw klas? Meld je dan aan voor de Lang Leve de Muziekwedstrijd 2019!

Hoe werkt het?

Bedenk een verrassende muzikale act van anderhalve minuut waar de hele klas aan meedoet. Alles mag: van rappen tot jodelen en van bodypercussie tot orkest, zolang het plezier er maar van af spat! Maak er een filmpje van en upload deze voor 20 maart 2019. Een jury bepaalt welke inzendingen door mogen naar de regionale auditierondes.

Geselecteerd?

Dan komt er een vakleerkracht muziek, een Vliegende Brigadier, om de klas voor te bereiden op de auditie. Uit alle audities selecteert de jury de finalisten die tegen elkaar gaan strijden tijdens de Lang Leve de Muziek Show op tv. De Vliegende Brigadier komt de klas ook voorbereiden op deze ronde. Tien uur maar liefst, gratis!

De winnaars van de show mogen tijdens Het Kerst Muziekgala optreden in de grootste schoolband van Nederland, voor niemand minder dan koningin Máxima!

Niet geselecteerd?

Dan tóch prijs. Alle inzendingen die niet worden geselecteerd voor de auditieronde krijgen een gratis workshop op maat voor het hele leerkrachtenteam, op een moment naar keuze.

Aanmelden

Kijk op de website van Méér Muziek in de Klas voor meer info en om je aan te melden.