Landelijke monitor cultuureducatie komt er weer aan!

Hoe staat je school er op het gebied van cultuureducatie voor? Wat is al goed en wat kan beter? En hoe kan Kunst Centraal daarbij helpen? Vul de landelijke monitor in en je hebt in een klap een mooi overzicht!

In maart ontvangen alle scholen een online vragenlijst van ResearchNed. De lijst invullen kost 10 minuten. En het is het waard want zo krijg je goed inzicht in de stand van zaken op het gebied van cultuureducatie op je school.

De vragenlijst is opgesteld in opdracht van het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Ministerie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Kunst Centraal en Landschap Erfgoed Utrecht mochten meedenken over de vragen. Daardoor scherpen de lijsten niet alleen je eigen beeld, maar ook dat van ons. Zo kunnen we onze dienstverlening nog beter afstemmen op de vraag.