Bijeenkomst: Een nieuwe kwast

Schilderen doe je met een kwast, of met je vinger op de iPad, of met licht op de muur… Het kan met oude en met nieuwe teken- handvaardigheidstechnieken. Welke technieken passen bij jou als leerkracht en welke bij je leerlingen? Ga zelf aan de slag en ontdek.

In deze inspiratiebijeenkomst staat de discipline beeldend centraal. Kunstenaar Mark van Praagh geeft een inspirerende lezing over hoe hij als kunstenaar komt tot maken. Er zijn natuurlijk ook workshops om zelf aan de slag te gaan. Je kunt kiezen voor traditionelere technieken of juist voor nieuwe, digitale technieken, zoals schilderen op de iPad. Je kunt ze ook combineren! Wij hebben er nu al zin in. Jij ook? Geef je dan op…

  • Voor: leerkrachten, cultuurcoördinatoren, directeuren en culturele partners
  • Datum: woensdag 6 februari 2019
  • Tijd: 15:00 – 17:00 uur
  • Locatie: Het Kunstenhuis De Bilt-Zeist, Egelinglaan 2B, 3705 TC Zeist
  • Prijs: € 35,- per deelnemer

Aanmeldformulier inspiratiebijeenkomst Een nieuwe kwast