Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling

Van 22 t/m 26 januari 2019 is de Nederlandse Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in de jaarbeurs in Utrecht. Ook Kunst Centraal is aanwezig!

NOT

Het thema van deze editie van de NOT is ‘De sleutel tot beter onderwijs’. Je kan de nieuwste materialen bekijken, deelnemen aan workshops en lezingen en presentaties bijwonen. Diverse thema’s zijn geclusterd in straten en pleinen, zoals het Dagtrips, Theater & Cultuurplein. De Raad van twaalf, waar Kunst Centraal onderdeel van is,  heeft samen met het Fonds voor Cultuurparticipatie en het Landelijk Kenniscentrum Cultuureducatie Amateurkunst een stand waar je alles vindt over cultuureducatie. Kom langs en laat je informeren en inspireren!

Kijk op de website voor meer informatie over deelnemers, het programma en (gratis) toegangskaarten.