De nieuwe Prikkels is uit!

De nieuwe Prikkels is uit! Het leukste magazine over cultuur op school gaat deze keer over onderwijsvernieuwing. Onder de titel ‘In beweging’ vind je er inspirerende interviews, tips en lesideeën.

In beweging

In dit nummer legt futurist en trendwatcher Richard van Hooijdonk uit waarom vernieuwing nodig is en geeft tips. Er is een achtergrondartikel over verschillende vernieuwingsmethodes. Je vindt er een dramales voor onder- en bovenbouw. En leerlingen zijn aan het woord over hun portfolio: “Van cultuureducatie leer je veel. En het is belangrijk voor later. Je kunt een van Gogh worden, maar ook kapster. Want een kapster verft en knipt ook.”

Ook Prikkels ontvangen?

Wil je meer weten over ‘beweging’ in (cultuur)onderwijs? Alle basisscholen in de provincie Utrecht en Noord-Holland ontvangen twee exemplaren van Prikkels gratis. Zie je hem niet liggen in de lerarenkamer? Vraag er dan naar bij je directeur of cultuurcoördinator. Krijg je Prikkels niet gratis, maar wil je het tijdschrift wel drie keer per jaar ontvangen? Kijk dan op www.prikkelsonline.nl voor losse nummers en abonnementen.

Wat vind jij van Prikkels?

Kunst Centraal maakt samen met Plein C met heel veel plezier drie keer per jaar een Prikkels. Maar we willen natuurlijk heel graag dat jij er ook iets aan hebt. Daarom houden we een korte enquête onder onze lezers. Het zou ons erg helpen als je 5 tot 10 minuten tijd vrij wilt maken om deze vòòr 12 oktober in te vullen. Klik op onderstaande link: ENQUETE.