Het Kinderboekenfeest: Kom erbij!

Voor iedereen die genoten heeft van het Kinderboekenfeest: hier kun je alles nog een keer bekijken, beluisteren en nalezen. Veel plezier met voorbereiden! Kon je er tóch niet bij zijn? Even goede vrienden. Wij hebben voor jou een filmpje van de openingsact, het lied én de handouts van de workshops. Zo krijg je hopelijk toch het gevoel dat je erbij was en kan je je voorbereiden op de Kinderboekenweek.

Workshop Drama

De drama workshop werd gegeven door Jorn Laponder en Jolijn Zwart, docenten van Kunstenhuis de Bilt. Zij speelden in de openingsact beste vrienden Jelle en Lot. De hand-out van hun workshop en de volledige tekst van de openingsact vind je hieronder.

Hand-out Drama

Workshop Muziek

Jolieke Sorber en Coen Witteveen gaven de workshop muziek en schreven het lied ‘Je telt’. Linkjes naar het lied en de volledige tekst vind je in de hand-out.

Hand-out Muziek

Workshop Literatuur

Carla Huisman van de Woordenproeverij gaf de workshop literatuur. In deze workshop werden de boeken uit het boekenpakket besproken en kregen deelnemers handvatten voor een gesprek met de leerlingen over vriendschap. De hand-out van de workshop en de omschrijving van de boeken vind je hieronder.

Hand-out Literatuur