ICC-cursus: schrijf je in vòòr 1 november

Wat houdt het in om de cultuurcoördinator van een school te zijn? Hoe breng je je eigen passie en plezier op je collega’s over? Deze cursus biedt praktische handvatten, vaardigheden en inhoudelijke kennis om je rol optimaal vorm te geven.

 

Wat houdt de cursus in?

In acht bijeenkomsten:

  • Zet je op een rijtje wat jullie al doen.
  • Bedenk je met je collega’s wat jullie nog willen doen.
  • Maak je een plan hoe jullie je wensen stapsgewijs werkelijkheid kunnen laten worden.
  • Kijk je welke rol de culturele omgeving van de school voor jullie onderwijs kan betekenen.

We bespreken hoe je werkt aan draagvlak bij het team. We verschaffen je tools. En we praten je bij over recente ontwikkelingen in de cultuureducatie zoals bijvoorbeeld Cultuur in de spiegel, het creatief proces en 21e eeuwse vaardigheden.

 

Data en tijden

In 2018-2019 is een ICC-cursus op de woensdagmiddag van 14:30 – 17:30 uur. Deze bijeenkomsten zijn op de volgende data: 31 oktober, 12 december, 9 januari, 13 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei en 19 juni.

Wil je liever wat later starten? Dat kan. In februari start er een cursus in Veenendaal die voor een deel in 2018-2019 plaats vindt en voor een deel in het jaar daarna. De data voor deze bijeenkomsten zijn op woensdagmiddag van 15:00 – 17:00 uur op 20 februari, 20 maart, 17 april en 19 juni. Inschrijven kan via Cultuur en school Veenendaal.

Kosten

€ 600,-. Bij meerdere deelnemers van een school krijgt elke volgende persoon 20% korting.

 

Inschrijven

Stuur een mailtje naar angelique.groen@kunstcentraal.nl.

Voor de cursus in Veenendaal stuur je een mailtje naar linda.de.roos@kunstcentraal.nl.

Flyer ICC-cursus