Music University Days 2018

Wil je meer met muziek in je klas en heb je behoefte aan concrete tips, trucs en handvatten? Kom dan naar één van de Music University Days! Deze gratis workshops worden in maart, april en mei door pabo’s in het hele land aangeboden, zodat jij praktisch aan de slag kunt met muziek in de klas.

 

Wat leer je?

Tijdens deze laagdrempelige workshop voor groepsleerkrachten krijg je tips en trucs zodat je direct met je klas aan de slag kunt. Je krijgt zoveel mogelijk concrete en eigentijdse voorbeelden; van zingen tot spelen met instrumenten, van boomwhackers en bodypercussie tot muziek maken met apps.

 

Workshops

Op de website van Meer Muziek in de Klas vind je het hele overzicht, met alle workshops in het hele land. In de provincie Utrecht door twee hogescholen mee. Klik op de betreffende workshop voor meer informatie en aanmelden: