Utrechts College Cultuuronderwijs

Hoe ga je om met schoolklassen? Voor het succes van een educatieprogramma is het van groot belang hoe je als cultuuraanbieder de kinderen begeleidt. Op donderdag 10 maart start de reeks modules die hierop inzoomt.

Bomen - fotograaf Marieke Duijsters 22

In deze reeks van drie modules krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten als begeleider van schoolgroepen. We zoomen in op de leertheorieën die op dit moment een rol in het onderwijs spelen. Ook krijg je ‘tips & tricks’ die je kunt hanteren wanneer de communicatie lastiger verloopt.

In het kader van het landelijke programma Cultuureducatie met Kwaliteit kunnen Landschap Erfgoed Utrecht en Kunst Centraal je tegen gereduceerd tarief bijscholen. Met losse modules stel je je eigen programma samen. Zo wordt aansluiten bij het onderwijs een stuk makkelijker.

 

In de flyer vind je alle informatie. Inschrijven kan op de website van Landschap Erfgoed Utrecht.