Music University days

Wil jij je klas muziekles geven en wil je weten hoe je dat kunt doen? Kom dan naar de Music University Days. Door het hele land worden workshops georganiseerd waarin je praktische tips krijgt om direct zelf met muziek in je klas aan de slag te gaan.

12079687674_feb1b1f6de
 .
Deze gratis workshops worden in de maand maart door conservatoria en pabo’s in het hele land aangeboden. Op de HKU Hilversum leer je bijvoorbeeld hoe je eenvoudige technologie kun inzetten om een leuke muziekles te ontwerpen. Op de Marnix Academie kun je aan de slag met boomwhackers.
Het hele aanbod vind je op de website van Meer Muziek in de Klas.

 

MUZIEK EN TECHNOLOGIE

Wat leer je?
Hoe kun je eenvoudige technologie inzetten om een leuke muziekles te ontwerpen waarin je samen met je leerlingen tot goed klinkende muziek kunt komen. Naast het gebruik van de technologie gaan we ook in op het inzetten van die technologie in jouw lespraktijk.

Waar? HKU Muziek & Technologie, Hilversum
Wanneer? Woensdag 30 maart van 14.00 tot 17.00 uur
Aanmelden en meer informatie: Rens Machielse, rens.machielse@hku.nl

 

MEER MUZIEK IN DE KLAS: ZINGEN EN BOOMWHACKERS

Wat leer je?
Grijp nu je kans om met muziek in de klas aan de slag te gaan. Maak kennis met de mogelijkheden en laat je inspireren. We starten met een gezamenlijke zangworkshop. Vervolgens kun je kiezen uit: 1) werken met boomwhackers of 2) zingen zonder grenzen.

Waar? Marnix Academie, Utrecht
Wanneer? Maandag 14 maart van 17.00 tot 19.30 uur
Aanmelden en meer informatie: Marjanka van Maurik, m.vanmaurik@hsmarnix.nl