Doe het niet zelf dag

Ben jij ondernemer en loopt het ergens vast? Of maak je deel uit van een organisatie die op zoek is naar expertise of een frisse blik? Kom dan naar de Doe Het Niet Zelf-dag op 11 maart.

DHNZ

Op vrijdag 11 maart 2016 organiseert de Provincie Utrecht een Doe Het Niet Zelf dag voor ondernemers, zelfstandigen en creatieve makers. Netwerken wordt echt werken. Elke ondernemer heeft wel een vraag of een lastige klus die te lang blijft liggen. Óf je hebt een goed idee, maar de capaciteiten om het uit te werken ontbreken.

Tijdens de DHNZ-dag pakken we dit soort klussen samen aan en helpen we ideeën concreet maken. Dat doen we door vooraf vraag en aanbod in kaart te brengen en tijdens de bijeenkomst te ‘matchen’. Tijdens de DHNZ-dag ontmoet je elkaar en kun je voor elkaar werken, met gesloten beurs, omdat het kan.

Vertegenwoordigers uit het MKB, erfgoed-partijen en publieke instellingen zijn ook van harte welkom om een casus voor te leggen. We zetten brainstorm-tafels neer en als je vraag geschikt is, kan deze daarop terechtkomen. Maak gebruik van de gezamenlijke denkkracht van de aanwezige ondernemers en wie weet leidt het tot een match.

Zo werkt Doe Het Niet Zelf

  • Persoonlijke ontmoeting is belangrijker dan online contact
  • Vraag en aanbod komen bij elkaar
  • We gaan daadwerkelijk aan de slag. Samenwerken inspireert!
  • Brainstorm-tafels voor gezamenlijke denkkracht
  • Alles gebeurt met gesloten beurs
  • Iedereen is gelijk. Status, leeftijd of positie zijn niet van belang
  • Elkaar helpen hoeft niet één-op-één. Jij doet iets voor iemand en een ander helpt jou.

Details

Wie: Deze Doe Het Niet Zelf-dag is voor ondernemers, zelfstandig professionals, creatieve makers, het midden- en kleinbedrijf,
stichtingen en verenigingen in de provincie Utrecht.

Wanneer: Vrijdag 11 maart 2016, 10:00 – 18:00 uur

Waar: Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6

Kom je ook?

Geef je op via dit formulier op de website van DHNZ. Deelname is gratis (inclusief koffie, thee, lunch en borrel). Als je meedoet namens een organisatie, geef je dan op ‘als jezelf’ en zet in de omschrijving welke organisatie je vertegenwoordigt. Bedenk een praktische vraag waarbij je hulp zoekt. Dat is een vraag die in een korte tijd opgelost kan worden. Vertel bij ‘Aanbod’ waar je goed in bent en wat je voor een ander kan doen. Zodra voldoende
mensen zich hebben opgegeven, ontvang je de ‘matchmaker’. Dat is een overzicht van vraag en aanbod. Handig om vooraf te
ontdekken met wie je kunt samenwerken.