Wilt u meedoen?

De huidige regeling ‘Cultuureducatie met Kwaliteit’ loopt tot 31 december 2016. In mei 2016 verwacht het Fonds voor Cultuurparticipatie een vervolgregeling bekend te maken voor de periode 2017-2020. De provincie Utrecht heeft al aangegeven opnieuw haar bijdrage te willen leveren. Kunst Centraal is met gemeenten en lokale culturele partijen in gesprek om te kijken in welke gemeenten een (vervolg) collectief verdiepingsprogramma gerealiseerd kan worden.

 

Doet u nu nog niet mee?

Ook individuele scholen kunnen – passend bij hun schoolontwikkeling – cultuureducatie gaan versterken. Doet uw school nu nog niet mee maar ziet u wel mogelijkheden? Vanaf januari 2017 komt er een nieuwe kans! Informeer naar de mogelijkheden. Dat kan via de mail: ellen.lowik@kunstcentraal.nl.

 

Wilt u blijven deelnemen?

Met alle scholen die nu deelnemen hebben we in het voorjaar van 2016 een gesprek. Ze kunnen aangeven of en hoe ze hun deelname willen continueren. Er is ook ruimte voor scholen die in schooljaar 2017-2018 een start willen maken. We zullen alle scholen daarover na de zomer van 2016 informeren. Mocht u nu uw interesse al kenbaar willen maken dan kan dat via de mail: ellen.lowik@kunstcentraal.nl.