Bijeenkomst 21e eeuwse vaardigheden

Creativiteit, samenwerken, verbanden leggen, kortom: 21e-eeuwse vaardigheden. Je hebt ze nodig in de toekomst en daarom willen scholen ze bij leerlingen ontwikkelen. Cultuureducatie kan daarbij helpen. Kunst Centraal en UCK organiseren  een inspiratiebijeenkomst waarin je een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Medialab Cinekid - fotograaf Cinekid, Gerlinde de Geus
Medialab Cinekid – fotograaf Cinekid, Gerlinde de Geus

 

De bijeenkomst begint met een lezing over 21-eeuwse vaardigheden van Prof.dr Jeroen Lutters. Hij is Lector Didactiek van de Kunstvakken aan Hogeschool Windesheim en een zeer inspirerend spreker. Na de lezing ga je zelf aan de slag in een workshop nieuwe media, muziek, dans, literatuur of theater. Hierin krijg je concrete handvatten hoe je je klas kunt trainen in 21e eeuwse vaardigheden.

.

Voor: leerkrachten, cultuurcoördinatoren, directeuren
Datum: woensdag 10 februari 2016
Tijd: 14.30 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
Locatie: UCK, Domplein 4 Utrecht
Prijs: € 30,- per persoon
Aanmelding: de bijeenkomst zit vol