Mijn weg naar school

Hoe ziet jouw weg naar school eruit? Zijn er mooie plekken, enge paadjes, bijzondere hoekjes, of fijne veldjes?

De leerlingen van groep 3-4 uit de Ronde Venen hebben de afgelopen weken gewerkt aan het project Mijn weg naar school. In het project beschrijven de leerlingen hun weg naar school. Ze vertellen wat ze er mooi of spannend aan vinden en waarom ze dit zo’n belangrijke plek vinden. Daarna bekijken ze welke muziek bij deze plek zou passen. Op de leerlingenpagina zoeken ze muziek uit.

Mijn weg naar school (16)

In de afsluitende les komt een muzikant op school. Hij vertelt over zijn route naar de school, geïllustreerd met muziekfragmenten. De leerlingen vertellen over hun eigen route waarop de muzikant deze op de plek zelf verklankt.

 

Mijn weg naar school (4)