Extra geld voor cultuureducatie in het VMBO

Er is extra geld voor cultuureducatie in het VMBO, VSO en praktijkonderwijs! Heb je een idee voor een samenwerkingsproject? Dan is dit je kans! Scholen kunnen samen met een culturele instelling een aanvraag doen voor een project. Meer weten? Kunst Centraal en het Fonds voor Cultuurparticipatie organiseren op dinsdag 15 mei een informatiebijeenkomst.


Het programma van de bijeenkomst bestaat uit twee delen. In het eerste deel geven DOX en Oosterlicht College Nieuwegein een kijkje in hun keuken. Zij laten zien wat ze samen hebben gedaan en vertellen wat deze samenwerking docenten en leerlingen heeft gebracht. In het tweede deel krijg je meer informatie over de ins en outs van de regeling door een medewerker van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Na afloop van de bijeenkomst heb je een beeld hoe je als school deze subsidie kunt aanvragen. Er is ook ruimte voor ontmoeting en persoonlijke vragen. We nodigen zowel scholen als culturele instellingen uit. Als je al een partner hebt waarmee je een project wilt opzetten, kom dan samen. Vul wel allebei het inschrijfformulier in.

Datum: dinsdag 15 mei 2018
Tijd: 15.30 – 17.30 uur
Locatie: Theater DE KOM, Nieuwegein (routebeschrijving)
Kosten: gratis, meld je wel aan via onderstaand formulier